Pattex One for All – snaga za savladavanje svih izazova

Pattex One for All asortiman proizvoda ove godine predstavlja inovaciju – Pattex One for All Click and Fix – montažno ljepilo u aplikatoru za iznimno jednostavnu uporabu!

Sva One for All ljepila su bazirana na FlexTec tehnologiji. FlexTec je patentirana Henkelova tehnologija bazirana na fleksibilnim polimerima, dizajniranim za otpornost na udarce, ekstremne temperature i učinkovito elastično ljepljenje.

Isprobajte najnovija Pattex One for All ljepila i savladajte sve izazove!

Ako imate primjedbe, Molimo Vas da nam se obratite putem ispunjenog (ispod priloženog) obrasca te nam putem pošte na adresu: Henkel Croatia d.o.o., Budmanijeva 1, 10000 Zagreb dostavite korišteni proizvod, slike primjene proizvoda, račun ili njegovu čitku kopiju i pritužbu s navedenim razlozima (ako nam istu ne uputite putem web stranice) te ćemo Vam vratiti Vaš novac.

Prihvaćam Uvjeti korištenja i Pravila o privatnosti pročitao/la sam, shvatio/la i prihvaćam. *

* označena polja su obavezna.

Sve primljene pritužbe ocjenjivat će stručnjaci iz Henkela. Svi sudionici, čije će žalbe biti opravdane, u cijelosti će dobiti natrag iznos kupnje proizvoda. Iznos će biti uplaćen preko posredničke agencije na TRR račun pojedinca. Svatko tko ima neosnovane pritužbe primit će e-poštom ili običnom poštom razlog odbijanja pritužbe. Podnositelji pritužbe bit će obaviješteni o ocjeni i usvojenoj odluci u roku od 10 radnih dana nakon primitka prigovora. Sudionici čije su pritužbe opravdane moraju dostaviti broj TRR računa za prijenos novca. Cjelovita pravila i opći uvjeti nagradne igre dostupni su na www.pattex.com.hr. Sudjelovanjem u promociji sudionici se slažu s pravilima i općim uvjetima promocije. Kupnja je preduvjet za sudjelovanje u promociji. Organizator promocije je Henkel Croatia d.o.o., Budmanijeva 1, 10000 Zagreb. E-mail: ljepila@henkel.com. Promocija traje od 25.03.2019. Do 30.06.2019. u Hrvatskoj.