Skip to Content

Za one koji to ostvaruju

Povijest PATTEXA

Henkel Adhesive Technologies je globalni lider na tržištu ljepila – u svim industrijskim segmentima diljem svijeta. Henkel Consumer Brands drži vodeće pozicije u kategoriji kose i sredstava za pranje i kućnu njegu na mnogim tržištima diljem svijeta.

Proizvodi Pattex dostupni su u više od 50 zemalja – pod brojnim sestrinskim robnim markama ovisno o regiji i koji se razlikuju samo po imenu i dizajnu, ali ne i po tehnologiji ili logotipu. U Meksiku, na primjer, proizvodi se nazivaju "Resistol", a u Kanadi ih potrošač poznaje kao "LePage". U Njemačkoj je čvrstoća prianjanja Pattexa postala generička tijekom posljednjih nekoliko desetljeća. Ako se netko ili nešto "lijepi kao ljepilo", Nijemci obično kažu da se "lijepi kao Pattex".

PROFESIONALNI KORISNICI

Od 1956. godine Pattex je profesionalna snaga snažnog lijepljenja za obrtnike i građevinske poslove. Pattex nudi najsnažniji asortiman za sve vrste pričvršćivanja, lijepljenja i popravaka – uvijek pruža pravo rješenje – zajamčen profesionalni rezultat.d.

POTROŠAČI

Pattex pripada najsnažnijem asortimanu ljepila s jednostavnom i praktičnom primjenom za sve kućne poslove lijepljenja, montaže i popravka uz najvišu kvalitetu.

Tvrtka

MISIJA

Osnažiti i inspirirati kreatore i majstore na sveobuhvatan način da otključaju svoj puni potencijal

 

VRIJEDNOSTI

Snalažljivost: 
Potaknuti smo dubokim razumijevanjem potreba naših krajnjih korisnika te ih podržavamo, inspiriramo i vodimo. Sve što bi im moglo zatrebati na njihovom putovanju lako je dostupno i „na dohvat ruke“ – bez obzira na razinu vještina ili što im je potrebno. A ako još nemamo rješenje, pronaći ćemo ga.

Mentalitet majstora:
Uvjereni smo da mentalitet majstora može osloboditi neočekivane moći i mogućnosti i zato podržavamo i ohrabrujemo naše sadašnje, ali i buduće majstore.

 

OBEĆANJE

Učiniti da se naši korisnici osjećaju osnaženo i da vjeruju svojim sposobnostima i vještinama. Da ih inspiriramo da se uhvate u koštac s novim ambicioznim projektima te postignu što bolje rezultate.

 

Tvrtka

Henkel posluje globalno s dobro uravnoteženim i raznolikim portfeljem. Tvrtka drži vodeće pozicije sa svoje tri poslovne jedinice u industrijskom i potrošačkom poslovanju zahvaljujući jakim markama, inovacijama i tehnologijama.

Henkel Adhesive Technologies je globalni lider na tržištu ljepila – u svim industrijskim segmentima diljem svijeta. U svojim poslovnim jedinicama Sredstva za pranje i čišćenje u domaćinstvu i Beauty care, Henkel drži vodeće pozicije na mnogim tržištima i kategorijama diljem svijeta.

Osnovan 1876. godine, Henkel ima više od 140 godina uspješnog poslovanja. U 2021. Henkel je izvijestio o prodaji većoj od 20 milijardi eura. Tvrtka zapošljava oko 53.000 ljudi širom svijeta – strastven i vrlo raznolik tim, ujedinjen snažnom kulturom tvrtke, zajedničkom svrhom i zajedničkim vrijednostima. Kao priznati lider u održivosti, Henkel zauzima vodeće pozicije u mnogim međunarodnim indeksima i ljestvicama. Henkelove povlaštene dionice uvrštene su u njemački dionički indeks DAX.

Za više informacija o Henkelu posjetite www.henkel.hr

Za više informacija o Adhesive Technologies molimo posjetite: Adhesive Technologies

Moglo bi vas također zanimati