Pattex Wood Standard

Značajke i prednosti

Pattex Wood Standard ljepilo prikladno je za sve vrste drveta, drvenih kompozicija i laminata. Sjajan za sve unutarnje radove. Snažno ljepilo na vodenoj bazi i bez otapala.

 

Sadržaj:

  • Bočica 250g
  • Bočica 750g
  • Kanta 5kg

 

Područje upotrebe:

  • Sve vrste drveta

 

Čuvanje: 

Zaštititi od smrzavanja. Temperature ispod +5°C se trebaju izbjegavati.

  • Prikladno za sve vrste drveta
  • Prozirno nakon sušenja
  • Velika snaga lijepljenja
  • Bez otapala

Osobine proizvoda

Savjeti  i trikovi

Više od drveta:

Jeste li znali da Pattex Wood ljepilom možete lijepiti slamu, papir i karton? Ili da ga možete koristiti za kreativne uratke s djecom? I za poklone u zadnji tren? Samo pogledajte u svoju kutiju za alat. Pattex Wood možete koristiti za sve, za velike radova i za manje kreavne uratke.

 

Ne možete učvrstiti lijepljene površine?

Bez brige! Dijelovi koji su zalijepljeni Pattex Wood ljepilom, trebaju neko vrijeme biti pod pritiskom kako bi se bolje povezali. Profesionalci za to koriste alate za pričvršćivanje, ali postoje i mnogi drugi predmeti u kući koji mogu poslužiti toj svrsi. Npr. teške knjige ili posuda s vodom… Samo moraš osigurati da je cijela lijepljena površina ravnomjerno pritisnuta.

Korak po korak / Kako napraviti

1. Očistite površine koje želite lijepiti od prašine i masnoće te ih osušite. Kako lijepljeni dijelovi trebaju biti ravnomjerno pritisnuti, ljepilo za drvo je najbolje koristiti za ravne laminate. Pattex Wood je jednostavan za upotrebu jer je nakon sušenja proziran. Prikladan je i za kreativne uratke.

 

2. Nanesite ljepilo na jednu ili na obje površine. Nemojte koristiti previše ljepila, tanki nanos je dovoljan. Koristite špatulu kako biste mogli ravnomjerno nanijeti lijepilo na površine.

 

3. Izbjegavajte duži kontakt ljepila sa zrakom. Ljepilo mora biti vlažno kada pritišćete jednu površinu na drugu.

 

4. Pritisnite jednu lijepljenu površinu na drugu. Kako biste osigurali duži pritisak na lijepljene površine, upotrijebite teške knjige ili neki teški predmet.

 

5. Ostavite lijepljene dijelove pod pritiskom 20 minuta.