Repair Express

Značajke i prednosti

Pattex Repiar Express je dvokomponentni kit koji se brzo suši. Pattex Repair Express kit omogućava brzo i snažno lijepljenje. Popravlja, prepravlja i lijepi različite materijale (npr. drvo s plastikom ili metalom). Pattex Repair Express kit je odličan i za vlažne površine, može se bojati, pljeskariti i obrađivati. Prikladan je za unutarnju i vanjsku primjenu.

 

Sadržaj:

  • Kit 48g

 

Područje upotrebe:

  • Keramika
  • Porculan
  • Staklo
  • Kamen
  • Drvo
  • Meta

 

Čuvanje:

Treba biti pohranjen na temperaturi između 10 °C i 25 °C, i zaštićen od sunca.

  • Mogućnost za naknadnim obrađivanjem, bušenjem i prerađivanjem
  • Velika snaga lijepljenja
  • Očvršćava u 5 minuta

Savjeti  i trikovi

Učvrsti, popravi i zalijepi

Izbor je tvoj. Pattex Repair Express nije samo lijepilo. S njime možeš popuniti prazninem zabrtviti rupe te čak i popraviti štetu na betonu.

 

Bojaj, zapljeskari ili obradi

Pattex Repair Express je namijenjen za snažno lijepljenje i ispunjavanje te je otporan na vodu, masnoću, otapala, temperaturu i neće se povući ili raširiti. To znači da ga se može bojati, pljeskariti ili obraditi bilo kakvim završnim slojem.

 

Očisti prije nego ljepilo očvrsne

I kada se najpreciznije nanosi, Pattex Espress može nanjeti mrlje. U tom slučaju koristite etanol ili bilo koje drugo univerzalno otapalo, kako biste očistili mrlje prije nego očvrsnu.

 

Jednom kada očvrsne

Čak i kada ste sigurni što radite, pogreške se događaju. Većina ih se primjeti tek na kraju, kada je već sve napravljeno. Kada očvrsne, Pattex Express ljepilo može se jedino mehanički odstraniti. U tom slučaju najbolje je koristiti strugalicu. Ali obavezno radite po uputama, ako biste bili sigurni.

 

Pročitaj upute

Prije lijepljenja treba pročitati upute uz proizvod. Preporučamo savjetovanje uputama, te tehničkim i sigurnosnim informacijama i informacijama za okoliš.

Korak po korak / Kako napraviti

1. Očistite površine koje lijepite od vlage, prašine i masnoće. Važno: maksimalno vrijeme primjene je tri minute od miješanja kita.

 

2. Nosite zaštitne rukavice, npr. za lateks ili vinil, kako bi zaštitili svoje ruke.

 

3. Očistite površine koje lijepite. Možete korisiti i brusni papir.

 

4. Odrežite Pattex Repair Express kita koliko  je potrebno za lijepljenje i uklonite prozirni omot. Promijesite plavi i bijeli komad zajedno, dok ne dobijete smjesu svijetlo plave boje. Nanesite smjesu u roku od 3 minute!

 

5. Za lijepljenje: Nanesite kit na jednu površinu i pritisnite obje površine zajedno. Za veće površine, koristite nekoliko komada kita.

 

6. Za punjenje ili nadopunjavanje: Nanesite smjesu u prazninu ili rupu i izravnajte površinu dok kit još djeluje (unutar 5 minuta).

 

7. Za poravak: oblikujte rukama potrebnu smjesu i izravnajte površinu dok kit još djeluje.

 

8. Ljepilo u potpunosti očvrsne nakon 5 minuta.