FIX WOOD

Značajke i prednosti

Pattex FIX WOOD ljepilo lijepi u kratkom vremenu. Početno prijanjanje postiže se već nakon 10 sekundi. Prikladno je za sve vrste drvenih kompozicija i laminata te ne sadrži otapala.

 

Sadržaj:

  • Bočica 200g

 

Područje upotrebe:

  • Lijepljenje bilo koje vrste drveta s drvetom ili bilo kojim drugim materijalom

 

Čuvanje: 

Zaštititi od smrzavanja. Temperature ispod +6°C se trebaju izbjegavati.

  • Suho za 10 minuta
  • Prozirno nakon sušenja
  • Velika snaga lijepljenja
  • Bez otapala

Savjeti  i trikovi

Više od drveta:

Jeste li znali da Pattex FIX WOOD ljepilom možete lijepiti slamu, papir i karton? Ili da ga možete koristiti za kreativne uratke s djecom? I za poklone u zadnji tren? Samo pogledajte u svoju kutiju za alat. Pattex FIX Wood možete koristiti za sve, za velike radova i za manje kreavne uratke.

 

Ne možete učvrstiti lijepljene površine?

Ne znaš s čime učvrstiti lijepljene površine?

Bez brige! Dijelovi koji su zalijepljeni Pattex FIX Wood ljepilom, već nakon 10 sekundi imaju početno prijanjanje, a nakon 10 minuta su zalijepljeni. Konačna čvrstoća se postiže nakon 24 sata.

Korak po korak / Kako napraviti

1. Očistite površine koje želite lijepiti od prašine i masnoće te ih osušite. Kako lijepljeni dijelovi trebaju biti ravnomjerno pritisnuti, ljeplilo za drvo je najbolje koristiti za ravne laminate. Pattex Wood je jednostavan za upotrebu jer je nakon sušenja proziran. Prikladan je i za kreativne uratke.

 

2. Nanesite ljepilo na jednu ili na obje površine. Nemojte koristiti previše ljepila, tanki nanos je dovoljan. Koristite špatulu kako biste mogli ravnomjerno nanijeti lijepilo na površine.

 

3. Izbjegavajte duži kontakt ljepila sa zrakom. Ljepilo mora biti vlažno kada pritišćete jednu površinu na drugu.

 

4. Pritisnite jednu lijepljenu površinu na drugu.